Lapuan rotaryklubi

Lapuan kristillisen opiston kampus

Siiriläntie 11

tapahtumia

Klubikokous nro 7 vierailu Urheilutalo/uimahallilla, Lapuan urheilutoimen johtaja Nico Savinainen kertoi liikuntamahdollisuuksista ja tulevista hankkeista..
urheilitalo

Klubikokous nro 6, yritysvierailu Nordic Bamboo Oy:llä. Bambumies Jukka-Pekka Kallio esitteli yriyksen toimintaa ja tuotteita, mielenkiintoisena tuotteena  saatiin tutustua yrityksen tuottamiin bambulatiioihin.
Nordic Bamboo

Klubikokous 37. Presidentin vaihto. uusi presidentti Teemu Nyrhilä vastaaontti presidentin tehtvät Jaakko Haavistolta.

vaihto 19

16.4. Klubikokous 30 Tutustuimme Lapuan uuden Lukion upeisiin tiloihin.
Lukio

Klubikokous 28. Matti Kiilunen esitelmöi Lapuan Liikkeen ja IKL: mitalesita ja historiasta
Kiilunen1

Kobrat voitti sarjajohtaja. Salon Vilppaan jatkoajalla huippujännittävässä ottelussa. Osansa lienee myös veljien raivokkaallaa kannustuksella. Kiitos veli Esalle hienosta järjestelystä.

Koprat vs Vilpas

Klubikokouksessa nro 23 Ihastelimme Jukka Risikon upeita maisema- ja eläinkuvia.
Risikko

Klubikokuus 21 yllätysvieras Alli Antila ,Esan äiti 97 v kertoi kokemuksistaan lääkintälottana ja sairaanhoitajana Lapualla
Alli Antila 1

Heikki Kulju esitelmöi 22.1. aiheenaan ET sivilisaatioden mahdolliset uhat maapallolle. Hämmästyttävä esitys sai veljet hiljaiksi.
Kulju ufo

Vuoden 2019 ensimmäinen klubikokous nro 17.pidettiin uudessa kokouspaikassa Seurakuntaopiston Lapuan kristillisen opston Tammisalissa. Alustajana opston rehtori Simo Ikola
opisto

27.11.Klubikokous nro 13  pidettiin liikunallisissa tunnelmissa. Veljet keskittyvät keskittyvät keilojen kaatoon...
Keilaamassa

23.10, Klubivierailu Jucat Oy:llä. antoi hyvän tietoiskun yrityksen innovatiivisesta toiminnasta Kiitokset Jucat Oy: lle.

jucat oy

25,09.
Vierailevana esitelmöitsijänä kehitysjohtaja Kaisa Penttilä Foodwestilta esitteli ytiön toimintaa ja kehittämiä tuotteita. Saivatpa veljiet myös. naukut mm. ötökkäsmoothiesta - hyvältä maistui.
Kaisa penttilä

Piirikuvernööri Jorma Panula ja partenri Helena Panula vierailivat klubissa 11.09.
panula

UUSI VAIHTARI EMMA OLSTAD ESITTÄYTYI KLUBIVUODEN 2018 - 2019 AVAUKSESSA. TERVETULOA, WELCOME EMMA.
Emma2018

Tasavallan presidentti on 27.6.2018 myöntänyt yrittöjäneuvoksen arvonimen veli Antti Ala-Talkkarille. Klubi onnittelee.

RATAS PYÖRÄHTI
Jaakko Haavisto
Klubikokouksessa 5.6.tuleva presidentti Jaakko Haavisto otti tehtävän vastaan  presidentti Jorma Rantamäeltä.

Sofia Heikkilä
Sofia Heikkilä, tuleva vaihtari esittäytyi klubissa 22.5. Klubi toivottaa antoisaa vaihtarivuotta iloiselle ja reippaalle klubimme edustajalle.

.

viikkokalenteri

vko 42

ti 15.10.

Syyslomaviikko, ei kokousta.

Lappi

vko 41

ti 08.10.
Klubikokous nro 7 Juhani Karvala Uimahalli urheilutoimenjohtaja Nico Savinainen.
vko 40

ti 01.10.
Klubikokous nro 6 Esitelmä Ville-Petteri Salomäki, yritysvierailu Nordic Bamboo Oy.
vko 39

ti 24.09.

Klubikokous nro 5 Esitelmä Erkki Ketola Markon matka.

vko 38

ti 17.09.
Klubikokous nro 4 Esitelmä Paavo Ahonen kuumailmapallolennosta Tampereella.
vko 37

ti 10.09.

Klubikokous nro 3. Esitelmä Heikki Malkola, Amerikan matkakertomus.

vko 36

ti 03.09.
Klubikokous nro 2. Esitelmä Esa Kotala, Valio
vko 35

ti 27.08.

Syyskauden avauskokous. Mukana vaihto-oppilas Sofia Heikkilä.

.